OM TACPRO®

TACPRO® HAR EN LÅNG HISTORIA ATT LEVERERA PREMIUMPRODUKTER FÖR PROFESSIONELLA!

Vi har salufört ballistiskt skydd, hölster samt taktisk utrustning i över två decennier till Myndighet, Försvar och Säkerhetsbranschen. År 2021 är särskilt speciellt för oss eftersom vi firar vårt 20-årsjubileum, samt att vi utökar verksamheten med vapenhandel. Vår vapenhandel sker över internet till privatmarknaden. 

TACPRO® arbetar mot myndighet, bevakningsföretag men även Sportskyttar och Jägare. Vårt mål är att alltid hitta nya produkter med innovation som hjälper Er att förverkliga livsstilen som Ni valt. Vi utökar ständigt våra produkter och fokuserar på att de ska göra Er nöjd. Vårt sortiment vänder sig till såväl nybörjare som de mer rutinerade. Våra produkter ska vara lätthanterliga, hålla länge och framför allt bemästra varje utmaning!

Styrka & Kvalitet

TACPRO® har fått förtroendet att representera några av världens bästa produkter på området och vuxit med deras utveckling. TACPRO® är ett företag med erfarenhet och stabilitet. Vi växer genom förtroende och återkommande uppdrag från kunder som kräver resultat, kvalitet, tillit och service. Våra experter lyssnar på Era krav och föreslår där efter ett anpassat system för behovet. TACPRO® har noga undersökt olika tillverkare av taktiska system och funnit att våra leverantörer har extremt hög kvalitet. Vi har ett nära samarbete med tillverkaren och leverantören som ger oss möjligheten att leverera en produkt för just Ert användningsområde.

Framtiden

TACPRO® ger goda råd om morgondagens utrustning. Våra lösningar är flexibla och ger utrymme för förändringar i takt med att Er organisation utvecklas. TACPRO® står gärna till tjänst med information och vägledning vid utrustningsfrågor. Vi är ständigt på jakt efter nya och bättre lösningar.

Vår vision

TACPRO® ska betraktas som det ledande företaget i Sverige inom försäljning och tillverkning av produkter för den professionella marknaden. Försvar, Polismyndigheter, Räddningstjänsten samt Säkerhetsbranschen.

Företaget är idag indelat i tre olika discipliner:

TACPRO Direct

Direktförsäljning via Internet.

TACPRO Direct är vår direktförsäljning via Internet. Hos oss finner man det ledande fabrikaten som finns på marknaden, vilket inkluderar vapen för Sportskyttar, Jägare men även till myndighet och bevakningsföretag. Tala gärna om för oss om Ni söker något speciellt som Ni ej hittar i webbutiken, så kanske vi kan hjälpa Er med att ordna fram just detta. Vi hoppas på att Ni finner något intressant i webbutiken samt att Ni ofta tittar in till oss.

TACPRO Distribution

Försäljning & Produktion till Myndigheter & Företag.

TACPRO Distribution arbetar sedan många år tillbaka som distributör av ett brett utbud på produkter för den professionella marknaden. Försvar, Polismyndigheter, Säkerhetsbranschen samt återförsäljare är våra huvudsakliga kunder. Vår ambition är att erbjuda ett utvalt sortiment av bra och innovativa produkter med hög kvalitet, design och bra funktionalitet. Ni som vill handla privat vänder dig med fördel till TACPRO Direct eller till någon av våra återförsäljare.

Är ni inköpare eller materielansvariga inom Militära och Polisiära myndigheter. TACPRO® levererar helhetslösningar samt har även möjlighet att vara er totalleverantör.

Egen produktutveckling

TACPRO® arbetar idag med utveckling av egna produkter, då med namnet TPS X-treme heavy duty gear®. TPS X-treme havy duty gear® är vårt registrerade varumärke för våra nylon produkter. Vi har sedan starten tillverkat och producerat utrustning för den professionella marknaden.

Vanliga nylonprodukter används kanske bara några veckor om året, medan våra produkter för professionella och militära användare ska brukas dagligen i flera år. TACPRO® vet hur utrustning slits och var den kan gå sönder vid oaktsamhet. TACPRO® har därför noga valt material som håller och förstärkt produkten på kritiska ställen.

TACPRO Yrkesutbildning

Utbildning av professionell säkerhetspersonal.

Utbildningsprogrammet skräddarsys & utvärderas tillsammans med våra myndigheter & företagskunder. TACPRO® arbetar med både teoretisk samt praktisk utbildning inom taktik & akutsjukvård för personal ute i aktiv tjänstgöring. Utbildningar marknadsförs ej över nätet utan direkt till myndighet & företag. Sedan 2016 har TACPRO® egen skjutbana med skjutavstånd från 0-300meter för att kunna erbjuda en toppmodern anläggning till myndighet och försvar.

Juridiskt företagsnamn

TacPro Support Group AB